Deprecated: Function split() is deprecated in /home/rondana/domains/beestenpot.nl/public_html/bin/config.php on line 3
Beestenpot.nl - Personeel
 
Personeel

Hieronder vindt u een overzicht van ons personeel. Graag zien wij u terug in onze winkel om u persoonlijk welkom te heten.


Minou Geurts

Hallo, Mijn naam is Minou Geurts, ik ben in 1983 geboren en ik woon samen met mijn vriend, onze hond 'Lex' en een stel koikarpers in Nistelrode. Ik ben sinds 2004 werkzaam bij Discus Beestenpot en onze Lex gaat altijd met mij mee!

Na de MAVO heb ik de opleiding paraveterinair in Barneveld gedaan. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij dierenartspraktijk van der Linden en daarna heb ik daar nog 2 jaar gewerkt als assistent. Nu werk ik inmiddels al weer bijna 10 jaar bij Discus Beestenpot en ik hoop dat er nog vele jaren mogen volgen!

Mijn grote hobby is paardrijden! Ik heb zelf een paard die Bessy heet. Dit is een Quarter horse merrie van 4 jaar waar ik sinds kort wedstrijden reining ( western, ook wel de amerikaanse dressuur genoemd)mee rijd. Verder ga ik graag lekker wandelen met Lex en vind ik het heerlijk om uit eten te gaan.

In de winkel vind ik het erg leuk om mensen te helpen met allerhande tips en info over hun huisdier! Mijn opleiding paraveterinair komt hierbij goed van pas! Ik vind het altijd weer super, om een tevreden klant de deur uit te zien gaan!

Hopelijk tot snel!

Groetjes Minou Geurts