Deprecated: Function split() is deprecated in /home/rondana/domains/beestenpot.nl/public_html/bin/config.php on line 3
Beestenpot.nl - Personeel
 
Personeel

Hieronder vindt u een overzicht van ons personeel. Graag zien wij u terug in onze winkel om u persoonlijk welkom te heten.


Hester Dekkers

Hallo, mijn naam is Hester ik ben opgegroeid in Ravenstein. Thuis hadden wij altijd allerlei dieren zoals een kat, cavias, vissen, hamster, tamme muis en een parkiet. Sinds 1994 woon ik in Herpen en zijn wij de trotse eigenaren van een boerderijtje. Hier kan ik mijn dierenliefde naar hartelust ophalen. Zoals van onze vier ponys: twee haflingers, een welshpony en een shetlander. Diezel de hond, het is een kruising tussen een Drentse Patrijs en een Labrador. We hebben ook twee dwerggeitjes, vier kippen en twee cavias. Er is altijd wel iets in of om het huis te doen!!

Mijn hobby is ook genieten van muziek liefst bij een concert of op een festival.

Sinds het afronden van mijn opleiding in 1993 was ik werkzaam bij MultiCopy Oss in de functie van grafisch Dtp-ster. Daar was ik verantwoordelijk voor de opmaak en afwerking van diverse grafische media.

Sinds april 2011 werk ik part-time bij Discus Beestenpot in Uden, het is fantastisch om hobby en werk te kunnen combineren. Vooral het contact met de klanten en een goed advies geven vind ik belangerijk en heel leuk om te doen. Ik geniet er ook van als de winkel er mooi en aantrekkelijk uitziet. Als het kan werk ik mee aan de posters en flyers om zo iedereen op de hoogte te houden wat Discus Beestenpot Uden te bieden heeft!!

Tot ziens in de winkel groetjes van Hester