Deprecated: Function split() is deprecated in /home/rondana/domains/beestenpot.nl/public_html/bin/config.php on line 3
Beestenpot.nl - Personeel
 
Personeel

Hieronder vindt u een overzicht van ons personeel. Graag zien wij u terug in onze winkel om u persoonlijk welkom te heten.


Marieke van Rhijn

Hoi, mijn naam is Marieke van Rhijn, ik ben 27 jaar geleden geboren in Leiden en opgegroeid in de Reek. Nu woon ik samen met m'n vriend in Langenboom. Na de mavo ben ik naar het NHB in Deurne gegaan, daar heb ik de 4-jarige opleiding paardenhouderij gevolgd. Daarnaast heb ik de laatste 2 jaar ook nog een extra opleiding paraveterinair (dierenartsassistente) gedaan.

Het laastste jaar van Deurne ben ik gaan stagelopen bij dierenarts Ruud van der Linde in Heesch, hier heb ik uiteindelijk 6 jaar gewerkt als assistente voornamelijk op de paardenkliniek maar ook kwamen daar regelmatig gezelschapsdieren binnen. Nu ben ik daar nog regelmatig te vinden om mee te helpen tijdens operaties.

Mijn hobby's zijn zoals je waarschijnlijk al kunt raden mijn paarden, ik heb 3 kwpn'ers (rijpaarden) en 2 shetlanders (weiversiering). Ik rij ook dressuurwedstrijden, en ga altijd mee met mn zusje die ook wedstrijden rijdt. In mei 2010 krijgt 1 van m'n merrie's een veulen. Daarnaast heb ik ook 2 honden een jack russel en een kruising duitse dog x dogo canario, 4 katten (huis/tuin en keuken katten), 3 schapen (K3)en volgend jaar ook lammetjes, 5 konijnen (van vlaamse reus tot dwergjes)en 1 cavia (luncarya). Het liefste ga ik met mooi weer naar het bos samen met m'n vriend op de paarden en met m'n grote hond (die anders beledigd is als hij niet mee mag). Ook ga ik graag met m'n vriendengroep iets ondernemen of ergens lekker uit eten.

In de winkel geef ik het liefst mensen adviezen over hoe en wat van het houden van verschillende soorten dieren en wat daarbij komt kijken. Zo koop en bestel ik de knaagdiertjes en zorg dat er altijd voor iedereen wat leuks tussen zit, met daarbij de nodige informatie.

Graag tot ziens,

Groetjes Marieke.